.Ens vam casar a l'any 1974
Som sardanistes
Tenim dos fills: _En Marc i en Jordi
 
Ens varem conèixer a sardanes a l'any 1.967 a la Colla Cors Jovenils de Terrassa
Varem ballar desde 1968 fins a 1979 a la Colla Minyons d'en Serrat de Terrassa
A l'any 1.986 varem tornar a ballar de competició, aquesta vegada a la Colla Continuïtat
Actualment, no participem en el sardanisme de competició
Els nostres fills han ballat a les colles Petits Amunt i Crits, Cors Jovenils i Amunt i Crits

 

JAUME.-  Vaig néixer a Vilanova de la Barca (Lleida) el 8 de juliol de 1951 i als 5 anys els meus pares es van traslladar a Terrassa on ha viscut des de llavors. 

ADELINA.-  Va neixer a Terrassa el 18 d'octubre de 1953, localitat on ha viscut tota la vida

Als 15 anys, en Jaume entra a formar part de la colla sardanista Minyons d'en Serrat de la S.C. Joventut Terrassenca on estic només mitja temporada ja que es va desfer la colla.

Als 13 anys, l'Adelina va anar a ballar sardanes a la colla Cors Jovenils, on ens varem coneixer.

L'any 1967 vaig ballar a la colla Cors Jovenils de la Agrupació Folklòrica Sagrada Familia (colla Amunt i Crits), on ens coneixem amb la Adelina que després sería la meva esposa.

A l'any 1968, com que es torna a fer la colla Minyons d'en Serrat, torno a la mateixa, acompanyat ja de l'Adelina. En aquesta colla de categoria gran, nosaltres som els més joves, ja que jo comptaba amb 17 anys i l'Adelina 15 anys.

Continuem en aquesta colla, amb el parèntesi del servei militar i a l'any 1975 em faig càrrec de la colla com a capdanser de la mateixa. En aquella època, ja hi havia la colla infantil "Minyons Eixerits·, de qui l'Adelina va ser una de les primeres capdansaires i la colla gran "Joventut Terrassenca" formada recentment.

A partir d'aquesta data, ja amb el nostre fill Marc que va neixer al 1976, es forma també la colla jovenil "Xixell" que complementa la Agrupació Minyons d'en Serrat.

Ja desde uns anys enrera, i estan de capdanser en Antoni Catena, es va començar a organitzar un Concurs de Colles Sardanistes, que tenia lloc cada any al mes d'abril en el Passeig Compte d'Egara, que es va continuar fent any darrera any.

També a l'any 1976 i motivat perque a Terrassa no es feien sardanes perque l'Agrupació Sardanista ASERT tenía un dèficit importat, vaig promoure ballades de sardanes a la Rambla d'Egara, cada dissabte a les 7 de la tarda, comptant amb la col.laboració dels establiments del voltant i postulant la barretina els dansaires de la colla. Aquesta organització de ballades va durar uns sis mesos, fins que es va arribar a un acord amb l'ASERT de que aportavem totes les colles la nostra col.laboració i a canvi deixavem de "fer la competència". Per tant, vaig entrar a formar part de l'ASERT.

A l'any 1979, ja feia un any que havia començat a estudiar la carrera de dret, vaig optar per situarme a segon terme a la colla de sardanes, deixant el lloc de capdanser a Miquel Mullor i quedant-me com a sub-capdanser de la colla Joventut Terrassenca durant una temporada.

Al 1981, i motivat per la dificultat de compaginar treball-estudis-familia-lleure, vaig optar per deixar el lleure i em vaig desvincular de sardanes, tant de dansaire de colla com de membre de junta de l'ASERT.

No va durar massa aquesta desvinculació, doncs mentrestant vaig fer alguns cursets de sardanes a l'escola del meu fill i a la població veina d'Ullastrell.

A l'any 1987, el meu fill Marc va començar a ballar sardanes a la colla Petits Amunt i Crits, i es clar, darrera del fill, a l'any següent estaba jo de capdanser de la colla Cors Jovenils, en l'Agrupació folklòrica Amunt i Crits, càrrec que vaig desenvolupar fins al final de la temporada de 1997. Aquest càrrec comportava també el formar part de la Junta de Sardanes de l'Agrupació.

A l'any 1988, es va formar la colla veterana Continuitat, a la que tant jo com la meva esposa en vam a entrar a formar part, colla a la que continuo en la actualitat.

També a l'any 1996 vaig entrar a formar part de la Entitat Terrassa Ciutat Pubilla 1998, en la que amb el càrrec de Secretari vaig aportar un gran esforç a la designa i posterior desenvolupament del guardó.

Ara, a l'any 2006, amb 56 anys, varem deixar de ser sardanistes en actiu de la colla Continuitat i la nostra aportació suplementària a la sardana és la construcció i manteniment de la meva pàgina web, aixi com la pàgina web de l'Amunt i Crits que ja estàn en funcionament. A més fem col.laboracións esporàdiques a la colla Amunt i Crits.