Vine a la Festa
 
S'apropa la data en què Terrassa rebrà el més alt honor dins del món de la sardana. El proper dissabte 25 d'abril serà proclamada Ciutat Pubilla de la Sardana, títol que mantindrà per sempre i que gaudirà al llarg d'un any.
L'últim cap de setmana del mes d'abril, els dies 25 i 26, Terrassa viurà una gran festa que començarà amb l'arribada de la caravana de la Flama de la Sardana i continuarà amb tot un seguit d'actes que es recullen i es detallen en aquestes pàgines.
La comissió organitzadora anima tots els terrassencs perquè guarneixin les balconades amb banderes i surtin al carrer per veure passar la Flama de la Sardana, que recorrerà tota la ciutat i arribarà a tots els districtes. També espera l'assistència dels ciutadans als diferents actes de proclamació del pubillatge: estrena de la sardana dedicada, acte ecumènic per la pau i els drets humans, gran dinar de germanor... I sobretot, a aquells que encara no ho han fet, ballar i participar d'una festa amb sardanes en la que serà la capital de la sardana durant tot un any.
 

Tornar al sumari de publicacions
Copyright © 1998, Associació Terrassa Ciutat Pubilla